Bassinløsninger

3 eksempler på bassiner vi forhandler

Herunder finder du 3 eksempler på bassintyper vi forhandler. Har du specille ønsker? Skal bassinet passe ind i det rum hvor der liige er plads? så kontakt os. Vi kan producere bassinets moduler og de indvendige komponenter på specialmål. 

Endless privat

Perfekt til hjemmebrug

Priser fra 248.000,-

Med en Endless Pool har du mulighed for at skræddersy et bassin til netop dine behov og ønsker . 

Bassinet er selstående og behøver ikke monteres i gulvet. Sænk bassinet helt eller delvist ned i gulvet eller haven og få et endnu mere eksklusivt udtryk.

Bassinet samles i moduler og kan derfor bæres ned af selv de smalleste skakter eller opgange. Den indbyggede vandbehandling sørger for krystalklart vand.


Endless kommerciel

Professionel brug

Priser fra 436.000,-

Vores kommercielle pools bliver bygget op efter samme princip som de private pools, men med opgraderede materialer. 

Således får man et bassin med en meget stærkere folieliner, større filter kapacitet, større vandbehandling og meget mere.

Kommer der så mange besøgende at bassinet betragtes som offentligt hjælper vi med myndighedsgodkendelsen og kommunikation med kommunen.

Endless dual

Både privat og professionelt

Priser fra 395.000,-

En dual Endless Pool tilbyder det største vandareal i standardbassin, nemlig 4,6m x 4,6m. 

Man kan enten vælge at indbygge to modstrømsenheder så man kan ligge side om side eller én modstrømsenhed og bruge det eksisterende areal til andet vandtræning. 

Et perfekt bassin til huset med 2 seriøse atleter eller klinikken med brug for flexibelt vandareal

5 ting du skal være opmærksom på når der skal vælges bassin

  • Tekniske installationer. Hvor meget plads har du og hvor meget kan gulvet bære? Hvad med afløb og andre installationer?  Lad os komme og måle op og vejlede før der bestilles.
  • Hvor mange brugere af poolen er der og hvad ønsker du at træne? Størrelsen og ydelsen betyder meget i denne sammenhæng. Vi hjælper med udregning af de rigtige dimensioner
  • Det er rigtig vigtigt at få et overblik over den samlede økonomi, i bassinets levetid. Hvad koster vedligehold og evt. service. Vi giver dig overblikket med baggrund i din situation..
  • Sundhed er vigtigt. Hvordan passer jeg min pool korrekt ? Et rent bassin, et lunt rum uden lugten af klor. Det er små ting der gør dine klienter glade. Vi sætter dig ind i hvordan du passer din pool og dens omgivelser bedst.
  • Hvilken adgang har du til support, og service hvis der skulle være udfordringer med poolen? Få hurtig adgang til service.

Ring nu på telefon så guider vi dig videre

7021 1021

Se de mange forskellige muligheder der findes med Endless Pools

Detaljerne bag en Endless Pool

Princippet bag en Endles Pool er enkelt, men genialt. Vandet de kommer ud af modstrømsenheden (1) strømmer hen over svømmeren for at blive suget ud nederst, bagerst i bassinet. Herfra bevæger vandet sig i kanaler op langs siden af bassinet, hvor det ved (3) accelereres af de indbygede hydraulisk drevne propeller. Herved skabes der ikke turbulens. 

Fra propellerne og på vej op til modstrømsenheden ensrettes vandet via vinger og net indtil det tilsidst kommer ud som en bred laminær strøm. Således skabes en af markedets dybeste og bredeste strømme som alle fra begynder til elite kan svømme i. 

Med indbygningen af løbebånd, aquabikes vægte etc. er en Endless Pool det ultimative redskab til træning og genoptræning.

At eje og vedligeholde en Endless Pool er enkelt og kræver ikke nogen tidligere kendskab til poolkemi. 

Installationen foregår på en lille uges tid, hvorefter du er svømmende i dit eget bassin.