Pool til klinikken

Udbyd bedre behandling til dine kunder

Øg jeres udbud nu!

(Genop)træning i vand giver den moderne klinik og fysioterapeut nogen helt nye muligheder. Det udvider kundegrundlaget og giver gladere brugere af klinikken.


Installer en Endless Pool i klinikken (min. 14 kvm). Så opnår du en klar fordel i forhold til konkurrenterne. Fulde kommercielle bassinløsninger fra kun 436.000 kr eller under 7.000 kr/mnd leasing.


Sådan får du/i et træningsbassin i klinikken:

1. Find pladsen

Du skal bruge fra 14 kvm og op for at kunne installere en Endless Pool. Vi kan installere en Endless Pool i alle ledige rum bare gulvet kan bære (ca. 1,5 ton/kvm).

2. Vælg bassin

Vores løsninger kan eftermonteres i allerede eksisterende bassiner eller opstilles som seperate selvstående bassiner. Udvalg og pris kan variere meget, så tag os med på råd.

Se eksempler her.

3.  Vælg udstyr

Man kan meget mere end bare svømme i vores bassiner. Tilvælg løbebånd, aquabike og mange flere træningsværktøjer, som kan skabe uanede træningsmuligheder.


Unikke genoptræningsmuligheder

Uanset om du har plads til et stort eller lille basin i klinikken, så har vi en pool løsning der kan tilpasses dine behov. Med fulde bassin løsninger der kan leases for 7.000 kr/mnd. finder vi sammen den mest optimale løsning.

Endless Pool = Uendelige træningsmuligheder

Med en Endless Pool får du et hav af træningsmuligheder, som ellers ikke er mulige at udbyde. Udvid din portofolio til fordel for dig og dine kunder.

Træning og genoptræning i vand

Mulighed for mange forskellige træningsredskaber

Træningsmuligheder for patienter med specielle behov

Suppler mulighederne

Suppler eksisterende trænining- og behandlingsmuligheder

Tilbyd øvelser som kun er mulig i vand

Fysioterapi i vandet