Fastlane og inserts

Løsningen til dit eksisterende bassin 

Fastlane

Den diskrete og økonomiske løsning

Priser fra 75.000 kr

Med en Fastlane får du den mest prisbevidste og diskrete svømmetræner der er på markedet. Trods dens dimensioner genererer den kraftige motor en modstrøm der kan give selv elitesvømmere sved på panden. 

Fastlanen kan indbygges i alle eksisterende midlertidige eller permanente bassiner, det eneste du skal have til rådighed er strøm til den hydrauliske motor.

Insert

Fuld Endles Pool indmad i bassin af eget valg 

Priser fra 133.000 kr

Med en insert løsning får du den samme teknologi og komponenter som er tilgængelige i en Endless Pool, men du bestemmer selv hvilket bassin du putter det i. 

Har du et eksisterende bassin som du vil dedikere til et modstrømsbassin. Eller vil du bygge et bassin i former og størrelser som er svære at lave i Endless Pool modulerne, kan et insert system være den helt rigtige løsning til dig.

5 hurtige om Fastlane

  • Kan monteres i alle eksisterende bassiner, og selv midlertidige foliebassiner. Kan du tage et armtag i det kan vi installere en Fastlane i det. 
  • Har 52 hastighedsniveauer, så alle fra begynder til elite niveau kan være med. 
  • Utroligt let at betjene. Den vandtætte fjernbetjening med 3 knapper gør det nemt og hurtigt at indstille dit ønskede tempo.
  • Lave vedligeholdelses omkostninger. Fastlanens hydrauliske motor er stort set vedligeholdelsesfri, og holder dig svømmende i mange år uden ekstra udgifter.
  • Hurtig og nem installation. Find en placering til hydaulik hovedstationen med adgang til strøm. Træk slangerne til Fastlanen. Monter Fastlanen på kant eller bassinvæg. så du klar!

Ring nu på telefon 

7021 1021

Så guider vi dig videre

Se Fastlanen i aktion her

Fastlane detaljer

En Fastlane består af to hovedkomponenter; en eksternt placeret hydraulikmotor og en propel drevet af hydraulikken, monteret i Fastlanen.

To hydraulik slanger fører fra den eksterne motorenhed til Fastlanen i vandet. På denne måde holdes elektriske forbindelser så langt væk fra bassinet som muligt.


Fastlanen monteres enten på kanten af bassinet eller med gennemføringer i bassinvæggen. Til midlertidige folie bassiner findes et tilkøb beslag som tillader at Fastlane hænger ud over kanten.

En minimumsdybde på 1m er påkrævet med en respektafstand på 60cm til hver side og 3,7m fra en modstående væg. 


Den hydrauliske 5HK motor sørger for hastiger fra 0 til 1:14 min/ 100m, som let justeres med den medfølgende vandtætte fjernbetjening..

Insert detaljer

En insert løsning er kort fortalt alt den indmad man normalt finder i en Endless Pool, men med muligheden for at monterer i bassin af eget valg.

En Insert egner sig bedst til bassiner som bygges med dette for øje, da den bedste installation fås ved at tage højde for gennemføringer og andre tekniske installationer. Tag os med på rådfør du bygger dit nye bassin.

 

Insert løsningen kommer i to versioner; Performance (1.11 min /100m) og High Performance (01.02min/ 100m), me mulighed for tilkøb af løbebånd.