Om os

Endeløs begejstring for Endless Pools

Vi dækker danskernes behov for nemmere adgang til motion og træning i vand. Med vores ekspertviden og stærke produkter, kan vi give danskerne en bedre og mere fleksibel adgang til bassiner med træningsmuligheder.


I vores andet selskab DISH A/S har vi blandt andet stået bag opførelsen af 7kæmpe svømmehaller, så vi er vant til projektering, planlægning og ikke mindst håndtering af større opgaver.

Nu åbner vi muligheden for at også private og klinikker, kan få gavn af vores pool løsninger - og det er til en overkommelig pris.

Værd at vide

  • Vi har årelang erfaring med bassiner, vandbehandling, ventilation og alt andet der hører sig til for athave en velfungerende pool
  • Vi arrangerer løbende rundvisninger og demoer af vores muligheder
  • Vi er distributør og eneforhandler af både Endless Pools og Fatlane i Danmark
  • Vi har en lang track record med store svømmehaller i Danmark

Bemærk:

  • Vi laver gerne en uforpligende beregning for alle
  • Du kan altid booke tid til en demo af vores bassinløsninger
  • Vi samler på glade kunder - og dem har vi mange af
  • Kontakt os endeligt hvis du har spørgsmål

Vide mere?

Uanset om du er på jagt efter at få bedre resultater i svømning, eller gladere klienter i klinikken, så står vi klar til at guide dig. En Endless Pool løsning er ikke så kompliceret som det lyder, men hvis du ikk har prøvet det før, så er der nok mange spørgsmål. Dem besvarer vi rigtig gerne.

Det er os der forhandler Endless Pools

Lars Warm

Direktør

lw@endlesswim.dk

Med årelang erfaring inden for svømmeverdnen og som direktør for DISH A/S har Lars Warm opbygget en unik ekspertise, og kan bistå med alt fra rådgivning om vandbehandling til myndighedsansøgninger.

Christian Warm

Teknisk ansvarlig

cw@endlesswim.dk

Christian Warm er civilingeniør fra DTU og forhenværende elitesvømmer. Denne baggrund gør det muligt at afdække lige netop dine behov, og med afsæt i det finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Lars Langkjær

Projektleder

ll@endlesswim.dk

Lars Langkjær er teamets projektleder. Igennem mange års erfaring fra DISH A/S har han været med til at bygge de største konkurrence svømmehaller i Danmark. Han sørger for at dit projekt kører på skinner fra start til slut